فرمول مولکولی: C10H14O2
جرم مولکولی: 166.221g/mol
حلالیت: به صورت جزیی در آب حل می شود.
دمای ذوب: 127 °C
دمای جوش : 273 °C
چگالی : 1.050gr/cm3
شکل ظاهری : بلورهای جامد سفید مایل به زرد،
بو : بوی خاصی دارد
ساختار مولکولی :
یک ترکیب آلی معطر است که یک نوع فنول است. این ترکیب یک مشتق از هیدروکینون است که که با یک گروه ترشیو بوتیل جایگزین شده است.
کاربرد ها:
آنتی اکسیدان و نگهدارنده غذا :
این ماده شیمیایی در غذاها به عنوان یک نگهدارنده برای روغن های گیاهی غیر اشباع و بسیاری از چربی های حیوانی خوراکی استفاده می شود. باعث تغییر رنگ در حضور آهن نمی شود و طعم یا بوی ماده ای را که بهآن اضافه می شود، تغییر نمی دهد.
دیگر کاربرد ها:
در عطر، از آن به عنوان ثابت کننده برای کاهش میزان تبخیر و بهبود ثبات استفاده می شود.
آن به عنوان یک آنتی اکسیدان در سوخت بیودیزل استفاده می شود.